• VV Heijen zoekt nieuwe voorzitter na mooie periode Ineke Lambergts

8 jun 2020
  • Na een periode van ongeveer 7 jaar, heeft onze huidige voorzitter Ineke Lambregts te kennen gegeven dat ze na dit bestuurlijke jaar niet meer verkiesbaar zal zijn. Dit na een, naar eigen zeggen, hele mooie periode bij een geweldige club. Ineke maakt graag ruimte voor nieuw bloed, na deze succesvolle rol binnen vv Heijen.
    Het bestuurlijke jaar bij de voetbalclub loopt tot en met oktober. Daarmee zijn wij op zoek naar een enthousiaste voorzitter voor de vereniging die we op de jaarvergadering in oktober 2020 willen installeren. Om dit op een gecoördineerde wijze te laten verlopen is een commissie opgezet. Deze bestaat uit Marcel v Dijk, Koen v Hoof, Hans Boekholt, Frank Wijers en Ineke Lambregts.
    Heb je interesse of wil je iets weten over deze positie, benader gerust een van de commissie leden.
    Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je spontaan door een van de commissie leden wordt gevraagd voor een oriënterend gesprek.

Groet namens de commissie.
    Frank Wijers (0653302510)