• VV Heijen Voetbal Extra zoekt nieuwe voetbalkanjers

12 mrt 2021
  • Wil jij met plezier voetballen, maar heb jij vanwege een beperking meer hulp en begeleiding nodig? Dan is Voetbal Extra op zoek naar jou!
    Bij VV Heijen is Voetbal Extra al jarenlang een begrip. Meer dan 30 voetballers trainen wekelijks onder leiding van fijne en ervaren trainers. Ook worden er regelmatig wedstrijden gespeeld tegen andere teams. De senioren teams spelen wekelijks in competitieverband.

Er zijn mogelijkheden voor jong en oud, want naast twee senioren teams is er ook een jeugdteam. Vanaf 8 jaar ben je welkom en kom gerust eens 3x proeftrainen om te kijken of het iets voor jou is.

Dat er ook talentvolle voetballers bij Voetbal Extra rondlopen is inmiddels wel bekend. Zo zijn er al een paar voetballers geselecteerd om voor profclub VVV-Venlo uit te komen in de Bijzondere Eredivisie.
    Ben jij de voetbalkanjer die we zoeken/ Of heb je vragen? Neem dan contact met ons op! Bij Voetbal extra VV Heijen staat letterlijk niemand "aan de zijlijn" of "buitenspel".
    Voetbal Extra Senioren, Hans Schiks (06-14593344; hansschiks@gmail.com)
    Voetbal Extra Junioren, Miranda van de Hoek (06- 42960442; fam.vandenhoek@outlook.com)