• Onderstaand de belangrijkste aangescherpte richtlijnen die tot zeker 20 oktober gelden:

• De kantine is gesloten.
    • De wedstrijden en trainingen vinden plaats zonder publiek.
    • Na de training en wedstrijd verlaten de spelers en staf meteen het sportpark.
    • Kleedkamers/douches blijven beschikbaar volgens de regels van het RIVM.
      Logistiek regelen teams dit onder elkaar.
    • We schenken geen thee in de rust. Ieder brengt zijn eigen gevulde bidon mee.
    • Ouders die moeten rijden naar een uitwedstrijd van de jeugd (t/m 17 jaar) mogen op het desbetreffende sportpark naar de wedstrijd blijven kijken.

(Mag ik een kind tot 13 jaar weigeren wanneer er sprake is van verkoudheidsklachten?
    Bij verkoudheidsklachten (zoals loopneus, neusverkoudheid, niezen of keelpijn), of bekende hooikoortsklachten, dan mag hij of zij niet naar een sporttraining/-wedstrijd. Het kind moet ook thuisblijven als het bij iemand woont die koorts heeft of benauwd is.)

• Tijdens trainingen en thuiswedstrijden zijn geen ouders aanwezig van de thuisspelende teams, alleen begeleiding.
    • Wedstrijdbesprekingen doen we op het veld.

Algemene CORONA-maatregelen