• Vorige week donderdag heeft de uitgestelde algemene ledenvergadering van het seizoen 2020-2021 plaatsgevonden. Deze zou aanvankelijk in november van het afgelopen jaar worden gehouden. Door het coronavirus werd de ALV voor het eerst in de bijna 91-jarige geschiedenis van VV Heijen online gehouden via Teams.

De tientallen aanwezigen waren getuige van het afscheid van voorzitter Ineke Lambregts. De 62-jarige leidsvrouw had afgelopen zomer al te kennen gegeven na zeven jaar te willen stoppen. In november 2013 volgde Ineke toenmalig voorzitter Harrie Ronnes op. Onder haar bezielende leiding werden zowel binnen als buiten de lijnen successen geboekt. VV Heijen dankt Ineke voor haar inzet gedurende de afgelopen zeven en half jaar.

Het bestuur van VV Heijen is verheugd om te kunnen melden dat het in Frank Stoffele een nieuwe voorzitter heeft gevonden. De 52-jarige geboren en getogen Heijenaar speelde vele jaren in het eerste elftal van de vereniging en is tegenwoordig nog actief bij de veteranen. Nadat de leden via een online-stemming hun stem hadden uitgebracht, kon Ineke de voorzittershamer letterlijk en figuurlijk overdragen aan Frank. Ook trad Marcel van Dijck als secretaris toe tot het bestuur en werd Frank Wijers herbenoemd als bestuurslid.

Daarnaast wierpen verschillende mensen zich op om functies in verschillende commissies te vervullen. Het bestuur van VV Heijen ziet het als een positieve ontwikkeling dat jong en oud betrokken zijn bij het wel en wee van onze vereniging en hoopt een ieder weer snel te kunnen begroeten op sportpark De Heikamp.