• Half maart hebben jullie de laatste update ontvangen. Hieronder de laatste ontwikkelingen over de aanstaande samenwerking.

  Logo, naam en outfit

  Na de vorige update zijn er veel formulieren ingevuld voor een nieuw logo en/of naam. Ook voor de nieuwe outfit zijn zeer veel inzendingen binnen gekomen. De kledingcommissie heeft uit deze inzendingen een selectie gemaakt waaruit de leden later een keuze kunnen maken. De winnaar van wordt beloond met een mooie prijs.
  Algemene ledenvergadering
  Verder heeft Vitesse’08 inmiddels al een Algemene ledenvergadering gehad waarin de leden hun goedkeuring hebben gegeven om de samenwerking op te starten. Voor VV Heijen staat deze op korte termijn gepland (uitnodiging volgt spoedig via de mail).

  Commissies

  Verder zijn de verschillende commissies druk bezig om alles goed voor te bereiden zodat we straks ook met een goed gevoel van start kunnen. De technische commissies zijn bijvoorbeeld bezig met de teamindeling. De sponsorcommissie is bezig om ook straks weer lokale sponsoren weten te binden aan de jeugd. De financiële commissie is druk doende om alle financiële zaken op orde te krijgen. Je kan daarbij denken aan contributie, inkomsten die worden gegenereerd uit activiteiten, sponsoren, etc. Er is nog heel wat werk te verzetten, maar we zijn op de juiste weg.