• Met het Europees Kampioenschap en de Olympische spelen in het vooruitzicht wordt 2020 een echt voetbaljaar. Hierbij mogen de voetbalplaatjes natuurlijk niet ontbreken. Aldus Ruud van der laan van de Albert Heijn in Gennep. Daarom beginnen we het nieuwe jaar met sparen van voetbalplaatjes van onze helden.

Dit jaar zitten alle Nederlandse voetbalhelden erbij. Je spaart de voetballers van 18 eredivisieclubs, maar ook het mannenteam en de Oranje Leeuwinnen. De plaatjes zijn dit jaar extra gaaf. Op de plaatjes zie je een actiefoto van je voetbalheld en de plaatjes van de Oranje mannen en Oranjeleeuwinnen hebben een speciaal effect, waardoor ze extra schitteren en glimmen.

Hoe werkt het ?
    Bij elke € 10,00 aan boodschappen ontvang je een set van 4 voetbalplaatjes. Er zijn in totaal 252 plaatjes die je ook dit jaar weer kunt bewaren in een verzamelalbum. Elke week zijn er spaarversnellers bij de geselecteerde Bonusaanbiedingen. Je kunt alle plaatjes scannen met de AH Voetbal App/

Het Voetbalhelden verzamelalbum !
    Je plakt alle voetbalplaatjes in het Voetbalhelden Verzamelalbum. Dit album is niet alleen goed om alle plaatjes in de bewaren . Je leest hierin ook talloze weetjes, spelletjes en invuloefeningen van alle Eredivisieclubs, Oranje en Oranje Leeuwinnen.
    Het Album is te koop voor € 1,49 en is gedurende de hele actieperiode te koop.

De eerste 3 weken van de actie is het Album gratis te verkrijgen bij verschillende Bonusaanbiedingen. (zie hiervoor de AH Bonusfolder)

We zijn ontzettend blij dat we deze top-actie net als vorig jaar weer in kunnen zetten. Aldus van der Laan. De Eredivisie leeft natuurlijk enorm. Daarnaast is Oranje weer op de goeie weg en zijn de successen van onze Voetbalvrouwen ook enorm.
    We gaan er dus vanuit dat ook deze keer een run op de albums en de voetbalplaatjes zal ontstaan.

De actie loopt 6 weken dus we gaan er vanuit dat iedereen de tijd heeft om zijn of haar album compleet te maken.