• Heijen dat de eerste wedstrijd makkelijk had gewonnen, kwam op deze regenachtige zondag tegenover een ploeg die ook de eerste 3 punten al binnenboord had. Heijen begon ook deze wedstrijd met het initiatief nemen, zonder dat dit grote kansen teweeg bracht. De thuisclub moest verdediger Melis missen nadat hij zich blesseerde in de warming-up. De gasten uit van BVV '27 uit Blitterswijck gingen vrij behoudend van start. De Heijenaren probeerde het spel te maken, maar de gasten loerde op hun kans in de counter. Het was Heijen dat verdiend op een voorsprong kwam, na een prima combinatie was het tenslotte aanvoerder Tijn Wabeke die de 1-0 op het scorebord bracht. Dit was tevens de ruststand.

Na de spreekwoordelijke theepauze bleef het spelbeeld enigszins hetzelfde, Heijen wilde wel, maar kon niet doordrukken en de gasten uit Blitterswijck konden eigenlijk niet, maar bleven gevaarlijk in de counter. Uit één van deze counters stond ineens de 1-1 op het scorebord. Heijen moest dus weer van voren of aan beginnen. Maar daarna kreeg Heijen nog meer tegenslag. Vlak na mekaar moesten Dirk Schonenberg en Boyd Kessels het veld verlaten i.v.m. blessures. De vervangers Niels Wabeke en Daan ter Laak konden niet meteen het tij keren. Heijen bleef wel het spel domineren. Echte kansen leverde dit niet op. Sterker nog, uit een spaarzame tegenstoot wisten de gasten uit Blitterswijck de 1-2 te scoren.

Trainer Ten Haaf bracht zijn laatste troef binnen de lijnen. Jeugdspeler Jesse Keuninx bracht Heijen net het beetje extra waar het naar op zoek was. Toen de meeste supporters er al geen geloof meer in hadden was het wederom aanvoerder Tijn Wabeke die de 2-2 op het scorebord bracht, niet veel later was het Bas Janssen die de 3-2 zelfs op zijn schoen had, maar zijn inzet trof geen doel. Hier bleef het bij. Heijen kreeg misschien te weinig , maar mocht achteraf blij zijn met een punt,

Aankomende zondag speelt Heijen wederom thuis. Dan is S.V. Oostrum te gast op de Heikamp. Aanvang 14:30.