• Lid worden

 • Welkom
 • Nieuwe leden zijn zéér welkom bij onze vereniging. Indien een aanmelding plaatsvindt vóór 1 juni, dan wordt de speler gegarandeerd voor het nieuwe seizoen in een passend team ingedeeld en kan de speler deelnemen aan zowel trainingen als wedstrijden. Spelers die tijdens het seizoen (dus ná 1 juni) worden aangemeld, worden zo goed mogelijk bij een passend team ingedeeld. Deelname aan trainingen zal sowieso mogelijk zijn, maar deelname aan wedstrijden is onder voorbehoud en is mede afhankelijk van de betreffende teamgrootte.

  Voetbal Vereniging Heijen is een club met zo'n 350 leden.De vereniging heeft een rijke historie en heeft vele sportieve successen behaald. Op sportpark De Heikamp, midden in het dorp gelegen staan naast de sportieve uitdaging, gezelligheid centraal. De vereniging stelt zich ten doel het beoefenen van voetbal te promoten.

 • Jongens en meisjes kunnen vanaf 5 jaar of ouder lid worden van VV Heijen. De jongste leden beginnen als JO8 of JO7 (Mini’s) kennis te maken met het voetbal en stromen dan door naar de JO9-afdeling (F). In deze fase ligt de nadruk al op ontwikkeling, opleiden en natuurlijk spelplezier. De pupillen trainen eenmaal per week en spelen wedstrijden op zaterdag.

  De jeugdelftallen worden gecoached en getraint door vele enhousiaste ouders en trainers. Vele daarvan zijn zelf ook op hoog niveau actief of actief geweest. De jeugdafdeling van VV Heijen wordt daarnaast centraal georganiseerd door het jeugdbestuur.

  De vereniging beschikt over 2 speelvelden en een groot trainingsveld. Het sportcomplex biedt een ruim aanbod kleedlokalen en een leuk aangeklede kantine. De onderhoudsploeg of groenploeg draagt zorg voor het sportcomplex. Daarnaast bestaat de vereniging uit vele vrijwilligers die samen het voetbal in Heijen mogelijk maken.

 • Rood-blauw past bij jou

  Lid worden kan VV Heijen kan vanaf elke leeftijd. Na aanmelding wordt je in overleg ingedeeld in een geschikt team. Neem van tevoren ook gerust eens een kijkje bij trainingen en wedstrijden. Je krijgt dan een goede indruk van de verening en het elftal. Naast Heijenaren zijn er ook veel spelers actief uit de omgeving van Heijen. Voor velen staat voetballen in een vrije, ongedwongen sfeer voorop.