• Op vrijdag 24 april is Jan Teerling benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Sinds 1984 is Jan betrokken bij onze vereniging. Sindsdien heeft hij de functies van voorzitter, wedstrijdsecretaris, lid sponsorcommissie bekleed. Anno 2020 is Jan lid van de groenploeg en verricht hij nog andere hand- en spandiensten voor de club.

Van 1989 tot 2005 was Jan lid en voorzitter van de ondernemersraad Hendrix Veevoeders (tegenwoordig ForFarmers).

Tegenwoordig coördineert Jan het onderhoud van het groen bij basisschool De Heggerank. Daarnaast is hij medeoprichter en vrijwilliger bij 'Hèjs nèjs'. Voor het maandelijke dorpsblad regelt hij de advertentie-inkomsten en distributie.

Namels alle leden van VV Heijen willen wij Jan van harte feliciteren met deze mooie en verdiende onderscheiding!

Bestuur VV Heijen