• 2023; het jaar zit er weer bijna op. Wat is er weer veel gebeurt dit jaar. Veel leuke momenten, maar  helaas ook minder leuke momenten. Lieve mensen waar we, te vroeg, afscheid van moesten nemen omdat ze ongeneeslijk ziek waren. Ook willen we zeker even stil staan bij de mensen die nog steeds  ernstig ziek zijn. Ik hoop dat ze de kracht kunnen vinden om nog steeds de positieve dingen uit het  leven te halen. In deze huidige tijd waar in binnen- en buitenland veel ellende is, is het belangrijk dat we dicht bij elkaar blijven staan, elkaar helpen en steunen in de soms moeilijke tijden. 

  Er was natuurlijk niet alleen maar verdrietig nieuws in dit ook mooie sportjaar 2023. Heijen 1 kampioen in de 4e klasse, voor de eerste keer in ons bestaan naar de 3e klasse, ongekend. Na  het behalen van het kampioenschap een geweldig feest bij de Vrienden, gevolgd door een prachtige  receptie in onze eigen sportkantine. Na een moeizame start in het nieuwe seizoen hebben de  mannen van Tim Driessen de juiste knop gevonden om punten te sprokkelen. En wat zou het  fantastisch zijn wanneer we ons kunnen handhaven in deze klasse. 

  Ook de samenwerking met Vitesse’08 met onze jeugdelftallen is opgestart in een eigen SJO: SVHV. In  het huidige seizoen 2023/2024 komt het er in het kort op neer dat spelers in Heijen en Gennep in  dezelfde leeftijdscategorie in één elftal worden opgedeeld. Er wordt dan ook soms in Gennep  gespeeld, maar dus ook in Heijen. En ook al gaat nog niet alles goed, er gaat ook al heel veel wél  goed. 

  De activiteitencommissie heeft regelmatig activiteiten georganiseerd, waarbij maar weer eens bleek  hoe hecht de vereniging is geworteld in het Heijense gemeenschap. 

  We zijn ook bezig om het sportpark te verduurzamen. Door het aanschaffen van een warmtepomp  verbruiken we al aanzienlijk minder gas. Verder zijn we bezig om nog meer zonnepanelen te gaan  plaatsen. Dit alles om te garanderen dat het sportpark nog lang binnen onze gemeenschap gebruikt  kan worden. 

  In de Zomerstop hebben we Harrie en Goen Ronnes bedankt voor het jarenlang wassen van de  kleding van alle seniorenteams. 

  Verder ligt ons sportpark er altijd prachtig bij dankzij de Groenploeg. 

  Op nieuwjaarsdag hebben we weer onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, vanaf 13:30 is de kantine  geopend. 

  Dit jaar hebben we de volgende jubilarissen: 

  Jan Lamers 60 jaar lid 

  Ton v Wissing 50 jaar lid 

  Frans Elemans 40 jaar lid 

  Marco Lamers 40 jaar lid 

  Erwin Jansen 40 jaar lid 

  Gerrie Lamers 40 jaar lid 

  Namens het bestuur wil ik alle vrijwilligers, supporters, sponsoren en verder iedereen die de club een  warm hart toedraagt hartelijk danken voor de inzet en plezier. Zonder jullie kunnen we niets, met  jullie kunnen we bijna alles. Nogmaals dank daarvoor. 

  Namens het Bestuur van V.V. Heijen wensen we iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief  2024. 

  En tot 1 januari.