• Voetbalverenigingen in Nederland en België organiseren de.... VSN Voetbaldagen 5 dagen lang voetbalplezier en een gevarieerd programma met o.a.

• Specifieke training voor spelers en keepers

• Penaltybokaal, Kooivoetbal, Boardingvoetbal

• Partijspelen ( 4 tegen 4, 7 tegen 7) Alle voetbalactiviteiten staan onder leiding van ervaren jeugdtrainers / leiders.

Voor wie?

Alle jongens en meisjes, veldspeler of keeper, van 6 jaar t/m 15 jaar. Waar en wanneer? De voetbaldagen vinden plaats bij: • vv Vitesse’08, van maandag 17 t/m vrijdag 21 augustus Wat zijn de kosten? De kosten per persoon voor 5 dagen voetbalplezier zijn € 98,-. Hiervoor ontvangt elke deelnemer:

• een prachtig JAKO-voetbaltenue

• elke dag een lunch

• 2x per dag een flesje sportdrank

• diverse te winnen prijzen

Wil je een nieuwe bal?

Wanneer je een bal bestelt, krijg je voor €15,- na de afsluiting een nieuwe, niet gebruikte bal mee naar huis.

Wil je meedoen?

Wil je dit niet missen, ga dan voor de inschrijving naar de site www.voetbalschoolnederland.nl

Betalen?

Maak het inschrijfgeld van € 98,- en eventueel het bedrag van de bestelde bal over op: Iban bankrekeningnummer NL52 RABO 0140317961 met BIC code RABONL2U. t.n.v.: Voetbalschool Nederland o.v.v. Naam, roepnaam zoon of dochter en de organiserende vereniging De inschrijftermijn sluit 10 mei 2020.

Voor de algemene voorwaarden en regels afmelden ga naar de site! Reageer snel, want vol is vol. Voor meer informatie bel naar Hein Poell 0495 – 63 42 66.