• Heijen is er in geslaagd om de thuiswedstrijd tegen America in winst om te zetten. In een moeizame wedstrijd kreeg Heijen wat het verdiende en gingen de gasten met lege handen naar huis omdat men simpelweg niet voor de winst durfde te spelen.

Heijen dat enigszins gehavend aan de wedstrijd begon. Jansen, Schiks , Wabeke , Reijnen, Hawinkels waren niet in staat om te spelen of aan de aftrap te verschijnen, maar hierdoor kregen andere spelers zoals Hubbers, en Wijers weer een kans om zich in de basis te spelen.

Heijen nam wel meteen het initiatief om de wedstrijd te “maken”, maar de gasten lieten zich maar zelden verleiden om een positieve bijdrage te leveren aan deze wedstrijd. Hierdoor kwam de wedstrijd maar moeizaam op gang.

Heijen speelde in een te laag tempo om de gasten echt te verassen en af en toe kwamen de gasten er dan toch gevaarlijk uit. Met name in de 16e minuut was America dichtbij de openingstreffer. Maar die bleef uit doordat de kopbal van één van de voorwaartsen net langs het doel van v.d. Burg verdween. Omdat er verder weinig spectaculairs  gebeurde voor beide doelen was de ruststand dan ook 0-0.

Na de rust kabbelde het spel een beetje voort, Heijen wilde wel, maar was vaak te onnauwkeurig in de afronding. In de 55e minuut was Heijen dichtbij de openingstreffer, echter Dirk Schonenberg kon zijn linkervoet net voldoende tegen de bal zetten, waardoor het nog steeds 0-0 bleef.

De gasten waren ook nog een keer dichtbij, maar een schot ketste af tegen de lat, maar een voorsprong voor America zou ook te veel van het goede zijn geweest.

Toen Iedereen zich al had verzoend met  een gelijkspel was het Dirk Schonenberg die in het stafschop werd neergelegd en scheidsrechter Arts niet anders kon dan de bal op de stip te leggen.

Met dit buitenkansje wist Maarten v.d. Burg wel raad en zijn strafschop werd feilloos tegen de touwen geschoten, 1-0.

Dit was tevens de eindstand. Hierdoor blijft Heijen zich knap staande houden in de kop van de competitie. Mede door het gelijkspel van Arcen stijgt Heijen zelfs een plaatsje.

A.s. Zaterdag (Paaszaterdag) speelt  Heijen wederom een thuiswedstrijd, dan is koploper FCV uit Venlo te gast, dan zal Heijen beter voor de dag moeten komen, maar mogelijkheden zijn er zeker om ook deze tegenstander te verassen. Aanvang is 19:00, wederom op sportpark de Heikamp.

2e Paasdag speelt Heijen een uitwedstrijd in en tegen Blitterswijck, aanvang 14:30.