• Heijen heeft de thuiswedstrijd gewonnen tegen de gasten uit Blitterswijck. Heijen verkerend in de middenmoot speelde tegen de laatste in de klasse 4G.

Maar waar men zou verwachten dat er een klassenverschil was, bleek het tegenovergestelde het geval. Het waren de gasten uit Blitterswijck die het initiatief namen en Heijen onder druk zette.

Heijen had weinig geleerd van de wedstrijd een week daarvoor, een smadelijke nederlaag tegen SVEB uit Broekhuizevorst. Heijen begon zeer afwachtend en de gasten uit Blitterswijck namen het initiatief, Heijen leek afwezig, maar gelukkig was Mark  v.d. Burg wel bij de les en redde zeer bekwaam op de  doelpogingen van de tegenstander.

In het druilige Heijen waar de toeschouwers al tevreden waren met een o-o , was er één speler  die daar anders over dacht. Niels Wabeke de linksback van Heijen kegelde de bal vanaf 20 meter vol in de kruising van het vijandelijke doel. 1-0

Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft begon Heijen wederom slap aan de wedstrijd waardoor men de tegenstander weer in    de wedstrijd hielp. Maar dit keer waren de Heijenaren sneller bij de les. Heijen creëerde kans op kans, maar de doelman van de gasten stond steeds op de juiste plek. Thijs Kusters en René Reijnen vonden de uitblinkende keeper op hun weg om de score uit te breiden.

En waar Heijen het net niet wist te vinden, waren het de gasten die een fantastische gelijkmaker op het scorebord brachten. Vanaf ruim 40 meter werd de keeper van Heijen verast met een prachtig afstandsschot.1-1.

Trainer ten Haaf van Heijen bracht direct Schonenberg en Hawinkels om de druk weer op te voeren. En deze wissels hadden dan ook succes. Mede door een rode kaart, na een schandalige overtreding op v.d. Burg, waardoor de gasten met 10 spelers verder moesten.

Het was uiteindelijk alleskunner Jeroen Melis die Heijen de overwinning bracht, na een afgemeten voorzet van Bas Janssen was het Melis die de bal prima verlengde met zijn hoofd en daardoor de 2-1 op het scorebord zette.

Door deze overwinning stijgt Heijen naar de 5e plek op de ranglijst. A.S. zondag speelt Heijen een uitwedstrijd in en tegen America . Aanvang 14:00 . 30 minuten eerder dus i.v.m. invallende duisternis.