• Heijen heeft, na weken zonder overwinning weer drie punten aan het totaal kunnen toevoegen.

Dit gebeurde in een wedstrijd waarin al op voorhand vaststond wie er ging winnen, maar de uitslag nog onbekend was. De gasten uit Venlo waren niet bij machte om enigszins tegenstand te bieden aan het wederom jeugdige team uit Heijen.

Heijen begon met Boy Hubbers spelend voor de verdediging, waardoor de gasten weinig tijd kregen om ook maar toe te komen aan aanvallende inspiraties.

Na ruim 10 minuten was het dan ook al raak voor Heijen, een afgemeten voorzet van René Reijnen werd feilloos ingekopt door de prima spelende  Guus Hawinkels 0-1. Niet veel later was de rolverdeling net andersom. Dit keer was het Hawinkels die de bal panklaar aflegde bij Reijnen, die daar wel raad mee wist en de 2-0 op het scorebord bracht.

Hierna kreeg Heijen kans op kans, met name Jeen Schiks was nog dichtbij een treffer om de wedstrijd al vroegtijdig te beslissen. Maar de keeper redde prima. Hierdoor bleef de ruststand 2-0.

Net na de rust was Heijen meteen succesvol, wederom was het René Reijnen die de keeper kansloos liet. 3-0.

Voor Heijen was er geen vuiltje aan de lucht. De gasten uit Venlo konden niet beter en Heijen sprong zeer slordig om met de geboden kansen. De gasten kwamen zelfs tot een tegentreffer. Uit een makkelijk gegeven strafschop, door de verder goed leidende arbiter Willems , scoorde de gasten 3-1.

Niet veel later stond het al weer 4-1. Uit een vrije trap van Maarten v.d. Burg , was het Jeroen Melis die het laatste tikje gaf. En nog geen 5 minuten later was de 5-1 al een feit. Dit maal kregen de Heijenaren een strafschop. Die door Boy Hubbers feilloos werd benut 5-1.

Dit was nog steeds niet het slotakkoord, dat kwam namelijk op naam van Maarten v.d. Burg, die na een prima voorzet van Boyd Kessels de 6-1 liet aantekenen. Dit was tevens de eindstand .

Aankomend weekend speelt Heijen een uitwedstrijd in en tegen SVEB uit Broekhuizevorst, aanvang 14:30.