• Heijen is er wederom in geslaagd om een thuiswedstrijd in winst om te zetten. Dit keer waren de gasten uit America die met een forse nederlaag huiswaarts keerde. In het wederom druilige Heijen begonnen de mannen van trainer Ten Haaf vol goede moed. Dat mag je ook verwachten, Heijen is namelijk de trotse koploper in de klasse 4G.

Heijen kwam al vrij snel op voorsprong door Dirk Schonenberg en Maarten vd Burg, maar vlak voor het einde van de eerste helft kreeg doelman Roelofs van Heijen een gele kaart omdat hij zich volgens de scheidsrechter schuldig maakte aan het onnodig blesseren van de tegenstander. Roelofs probeerde zichzelf te beschermen tegen een aanstormende aanvaller, maar volgens de scheidsrechter op een onreglementaire manier. Gevolg was een strafschop en dus een kans voor America  om terug te komen in de wedstrijd. Echter dit buitenkansje werd niet benut door de gasten, waardoor de ruststand  2-0 bleef.

Na de pauze was het Heijen wat nu vanaf het begin meteen druk zette. America kwam er niet meer uit. Heijen bouwde de voorsprong gestaag uit met een derde en voerde doelpunt door Maarten vd Burg. Guus Hawinkels deed ook nog een duit in het zakje door ook nog 2 maal te scoren. Maar de mooiste goal werd misschien daarna wel door America gemaakt, met een prima afstandsschot werd de doelman van Heijen enigszins verrast. 6-1.

Heijen had nog op 7-1 kunnen komen, echter ook deze strafschop werd jammerlijk gemist. Ditmaal was Mark Wit de pechvogel. Voor de wedstrijd maakte dit allemaal niet meer uit.

Volgende week speelt Heijen een uitwedstrijd in en tegen Meterik. Aanvang 14:30.