• Heijen dat op bezoek ging bij Quick 1888, was geen moment in de wedstrijd. Het was aan de  thuisclub te danken dat de Heijenaren lang in de wedstrijd bleven. Door dit resultaat zakt de ploeg van Tim Driessen naar de laatste plek op de ranglijst.

    Op een zonnig maar koud sportpark in Nijmegen ging Heijen goed van start en was het Daniel Ilic die dichtbij de openingstreffer was. Echter na 9 minuten was het toch de thuisclub die op een 1-0  voorsprong kwam. Quick 1988 was de betere ploeg, echter verzuimde het om door te drukken. Toen de  keeper van Quick geblesseerd het veld moest verlaten, kon Heijen profiteren van de onrust in de  verdediging. Het was Dirk Schonenberg die met een droge knal de 2e keeper het nakijken gaf, 1-1. 

    Echter nog voor rust kwam Heijen weer op achterstand. Zoals wel vaker deze middag konden de aanvallers van Quick naar hartenlust aanvallen, zonder dat hen een strobreed in de weg werd gelegd. Uit een hoge bal kon men vrij inkoppen waarbij doelman Jansen niet vrijuit ging. 2-1. Hierna redde  Jansen hoogstpersoonlijk Heijen van een nog grotere achterstand met een paar prima reddingen. De ruststand was daarmee 2-1. 

    Heijen dat veel balverlies leed en daardoor nooit in de wedstrijd kwam kon ook na de rust geen vuist maken. Het was de thuisclub dan ook die verdiend op een 3-1 voorsprong kwam. Echter ook nu drukte Quick niet door en liet Heijen weer terug in de wedstrijd komen. Het was spits Tymo Zeelen die de 3-2 op het scorebord bracht en zo weer een sprankje hoop terug bracht in de wedstrijd.

    Echter zover liet Quick het niet meer komen. Helaas moest Daan ter Laak nog per brancard van het veld worden gedragen, na het laat aanzien met een knieblessure kon dit er ook nog wel bij. Door dit  voorval kwam er van een slotoffensief niets meer terecht. Maar een gelijkspel was ook teveel van het goede geweest. 

    Door deze nederlaag zakken de Heijenaren naar de laatste plek op de ranglijst en zal het aankomende zondag drie punten nodig hebben om bij te blijven. Aanstaande zondag speelt Heijen een thuiswedstrijd tegen Hapse Boys, aanvang 14:30 op sportpark de Heikamp.