• Heijen is er in geslaagd om 3 belangrijke punten toe te voegen aan het puntentotaal. De basis werd gelegd in de 1e helft, waar Heijen brutaal het heft in handen nam. Brakkenstein werd vroeg vastgezet op eigen helft en na 20 minuten was het Bas Janssen die perfect passte op de inlopende Tijn Wabeke die op zijn beurt de keeper kansloos liet 0-1. Niet veel later was het spits Daniel Ilic die werkelijk met een fantastische goal de 0-2 hoog in de touwen schoot 0-2.

    Nog voor rust kwamen de Heijenaren op 0-3. Wederom was het Bas Janssen die zijn voorzet bij Ilic bracht, en hij scoorde zijn 2e van deze middag. 0-3. Dit was tevens de ruststand.

    Na rust was het zaak om de voorsprong te continueren. En dat lukte vrij aardig. Heijen zakte iets verder in ,maar echt gevaarlijk werd Brakkenstein niet.

    In de 65e minuut wisselde Heijen 3x. Hierna was het even zoeken voor de Heijenaren en profiteerde Brakkenstein 1-3. Echter herstelde Heijen zich zeer snel. Wederom met een prachtige uitval, Lasse Hermsen zette Wabeke met een prachtig hakje vrij voor de keeper. Die werd nog uitgekapt en kon de Heijse aanvoerder zijn 2e doelpunt voor deze middag aantekenen.1-4. Hierna speelde Heijen de wedstrijd uit en konden de Heijenaren na 90 minuten de drie punten bijschrijven.

    Volgende week zijn de Heijenaren vrij. Zondag 12 mei speelt Heijen thuis tegen Vorstenbosche Boys, ook deze wedstrijd zal Heijen weer vanaf het begin de touwtjes in handen moeten nemen om wederom een positief resultaat af te dwingen.