• Omdat de naaste concurrenten elkaar onderling de punten afsnoepte, had Heijen kunnen profiteren.

  Echter de Heijenaren wisten de uitwedstrijd tegen Lottum/GFC niet in winst om te zetten, sterker nog, de drie punten bleven in Lottum. Hierdoor blijft het ongemeen spannend in deze klasse.

  Heijen blijft koploper met 1 punt voorsprong op DSV en ook Merselo heeft slechts 1 punt minder dan de Heijenaren. DEV-Arcen staat drie punten achter Heijen, als 4e op de ranglijst. 

  Met nog drie wedstrijden te gaan, beloofd dit een ongekend slot te worden van deze jaargang.

  Heijen schoot uit de startblokken met een prima kans voor Thymo Zeelen, echter de bal rolde voorlangs de al verslagen doelman van de thuisclub. Hierna zakte het spel van Heijen ver weg. De felheid ontbrak en de meeste duels op het middenveld werden gewonnen door de thuisploeg.

  Na 20 minuten offerde Heijen al een verdediger op in de persoon van Robbin Hermsen, in zijn plaats kwam Max Willems en ging Heijen 1 op 1 spelen om meer grip te krijgen op het middenveld. Het leek ook wel te werken, doordat Willems wel zijn duels won. 

  Dit plan leek ook te slagen, totdat Lottum/GFC uit een spaarzame uitval wel wist te scoren, niet eens onverdiend. Heijen bleef te mat spelen, waardoor de thuisclub gemakkelijk overeind bleef. Net voor rust was het Dirk Schonenberg die nog bijna de doelman wist te verschalken met een geplaatst afstandsschot, maar de doelman kon nog net redding brengen door de bal over de lat te  tikken. Toch kwam de gelijkmaker nog, op het ontbrekende scorebord. Het was spits Thymo Zeelen die Heijen weer op gelijke hoogte bracht. Hierdoor was de ruststand 1-1.

  Na de rust begon Heijen wel energieker aan de wedstrijd, zonder dat er echte grote kansen uit voortkwamen. Het was  wachten op de voorsprong. Echter de Heijenaren kwamen bedrogen uit. Want de treffer viel aan de andere kant, een ziedend schot vanaf de rand van het strafschopgebied bleek onhoudbaar voor keeper Gijsberts. Wederom moesten de Heijenaren in de achtervolging. Toen even later de thuisclub zelfs op 3-1 kwam leken de kansen van Heijen verkeken, echter na lang aandringen van Heijen en een discussie met de assistent scheidsrechter van Heijen werd deze treffer geannuleerd.

  Heijen probeerde nog een keer alles op alles te zetten, maar Bas Janssen en aanvoerder Wabeke hadden geen geluk om het noodzakelijke puntje veilig te stellen. Hierdoor laat Heijen 3 kostbare punten liggen, en mag het van geluk spreken dat DSV en Arcen de punten deelde. Merselo meldt zich nu ook weer in de kopgroep, waardoor dit een ongekend slot gaat worden in de klasse 4F.

  Volgende week is Heijen vrij, op zondag 14 mei speelt Heijen een thuiswedstrijd, dan is SVEB te gast op sportpark De Heikamp , aanvang 14:30.