• Heijen heeft zijn voorlaatste thuiswedstrijd winnend afgesloten. SVEB uit Broekhuizenvorst werd met maar liefst 7-1 verslagen. Hierdoor zijn de gasten gedegradeerd en blijft Heijen in de race voor het kampioenschap. Sterker nog Heijen is nog steeds de trotste koploper in de klasse 4F. Merselo en DEV Arcen lieten kostbare punten liggen, maar Heijen zal gewoon de laatste 2 wedstrijden moeten winnen om zeker te zijn van het kampioenschap.

  De mannen van trainer Tim Driessen kwamen gedreven uit de kleedkamer, met de gebruikelijke opstelling werden de gasten vanaf het begin teruggedrongen. Het duurde tot de 23e minuut dat de thuisclub op voorsprong kwam. Via een vrije trap was het René Reijnen die de ban brak . Hij plaatste een bal bij de 2e paal, en zonder dat iemand de bal kon toucheren plofte de bal in de verre hoek. 1-0.

  Niet veel later was het Guus Hawinkels die de 2-0 liet aantekenen. Toen ook nog voor de rust Robin Hermsen de 3-0 op het scorebord bracht konden de vele supporters met een gerust hart de kantine opzoeken, met het daarbij behorende biertje.

  Na de rust duurde het enige tijd voordat de Heijse brigade het doel wist te vinden. Sterker nog , na de vele wisselingen waren het de gasten die het net wisten te vinden. 3-1.Toen de Heijenaren alles weer op orde hadden werden de gasten weer teruggedrukt. Het was Coen vd Ven, die terug kon kijken op een prima invalbeurt , die de 4e treffer liet aantekenen. 4-1.

  Het verzet bij de gasten was nu echt gebroken en Heijen wilde het doelsaldo naar een hoger niveau tillen. En dat lukte. Het was middenvelder Dirk Schonenberg die ook nog een duit in het zakje deed. 5-1.Na een prachtige aanval was het Coen vd Ven die Max Willems in staat stelde om de 6-1 op het scorebord te brengen. Het slotakkoord was uiteindelijk voor verdediger Jeen Schiks die met een kopbal de arme doelman van SVEB wist de verschalken.7-1. Niet viel later was het de goed leidende scheidsrechter Hendriks die een einde maakte aan deze wedstrijd. 

  Heijen dat dus zelf wist te winnen, blijft hierdoor aan de leiding. In deze spannende competitie , met nog 2 competitie wedstrijden te spelen, wacht Heijen aankomende zondag de lastige wedstijd tegen Merselo. Eén geluk, het is wederom thuis op de Heikamp. Aanvang 14:30. Aan iedereen die Heijen een warm hart toedraagt: komt allen om de Heijenaren aan te moedigen.

  Zondag 21 mei om 14:30 op Sportpark De Heikamp in Heijen.