• Heijen heeft zich prima hersteld van het puntenverlies van een week eerder. Na het onnodige puntenverlies van een week eerder wisten de mannen van Tim Driessen zich te revancheren. Tegen de gasten uit Kronenberg bleef Heijen de trotse koploper na een moeizame eerste helft.

  Heijen dat weer kon beschikken over Thymo Zeelen had gedurende de eerste helft problemen om de gasten onder druk te zetten. Het bleef een matte vertoning waarin er weinig spektakel was voor beide doelen. De Heijense teruggekeerde keeper Thijn Gijsberts moest één keer handelend optreden. Scheidsrechter Coopmans had weinig problemen om de wedstrijd in goede banen te leiden, waardoor de ruststand enigszins teleurstellend in een 0-0 stand op het scorebord bleef staan.

  Na de spreekwoordelijke thee kroop de koploper dan eindelijk uit zijn schulp. Uit de eerste de beste aanval was het René Reijnen die zijn inzet op de paal uiteen zag spatten. Maar Heijen bleef aandringen en niet veel later was het verdediger Jeroen Melis die Heijen op een 1-0 voorsprong zette. 1-0.

  Heijen ging steeds beter spelen en met name de verdedigers Kusters, Melis, Schiks en Hermsen bleven bij de les, hierdoor had keeper Thijn Gijsberts een relatieve makkelijke middag. Heijen zette nog eens aan om de trouwe aanhang te belonen. Met een paar prachtige aanvallen via Bas Jansen en aanvoerder Tijn Wabeke kregen de supporters toch nog waar voor hun geld. Uiteindelijk was het Dirk Schonenberg die via een prachtige voorzet Tijn Wabeke in staat stelde om de 2-0 op het scorebord te brengen. Niet veel later had Max Willems ook nog een duit in het zakje kunnen doen, maar zijn schot spatte uiteen op de lat.

  Na 93 minuten vond ook de goed leidende scheidsrechter Coopmans dat het genoeg was en floot voor de laatste maal. 2-0

  Omdat ook concurrenten DSV en DEV Arcen hun wedstrijden wisten te winnen blijft het spannend in de klasse 4F.

  Volgende week speelt Heijen een uitwedstrijd tegen Lottum/GFC, aanvang 14:30