• Heijen blijft in de race voor een ticket in de nacompetitie, de mannen van trainer Peter ten Haaf bleven eenvoudig op de been tegen SVEB uit Broekhuizenvorst.

Heijen dat de laatste weken de wedstrijden vrij eenvoudig weet te winnen, nam ook deze middag het heft meteen in handen. De gasten uit Broekhuizenvorst werden vroeg vastgezet, waardoor het bijna niet onder de druk uitkwam van Heijen. Heijen dat weer bijna voltallig aan de start kwam. Alleen aanvoerder Bas Jansen was nog niet geheel fit om aan de aftrap te verschijnen, zette de gasten vanaf het begin onder druk.

Heijen kwam dan ook al snel op een 1-0 voorsprong. Na een vrije trap van Dirk Schonenberg was het René Reijnen die er als de kippen bij was om het laatste zetje te geven voor de voorsprong. Niet veel later was het Maarten v.d. Burg die de 2-0 liet aantekenen . Enkele minuten later was het René Reijnen die Guus Hawinkels de diepte in stuurde en zijn voorzet werd wederom prima afgewerkt door diezelfde Maarten v.d. Burg. 3-0 Dit was tevens de ruststand.

Na de rust viel er niet veel meer te genieten. In de 50e minuut was  het wederom v.d. Burg die de 4-0 tegen de touwen schoot, nadat eerder Schonenberg de lat al  getoucheerd had.

Hierna kon Heijen zich enigszins freewheelend naar het einde van de wedstrijd spelen . De gasten waren te zwak om het Heijen enigszins moeilijk te maken. Ondanks dat SVEB nog één keer kon tegen scoren kwam Heijen niet meer in de problemen. 4-1. Dit was ook de eindstand. Omdat Meterik een pijnlijk verlies leed, klimt Heijen zelfs een plekje op de ranglijst. A.s. zondag speelt Heijen een uitwedstrijd in en tegen Arcen, deze ploeg is ook nog verwikkeld in de strijd voor de nacompetitie , en dus beloofd dit een waar spektakel te worden.

Heijen kan dus aanstaande zondag alle steun gebruiken van de supporters, aanvang is 14:30 op het sportpark van RKDEV Arcen!