• Heijen blijft in de race om een plekje in de nacompetitie te bemachtigen. Door de spectaculaire winst op Achates Ottersum, afgelopen zondag, maken de Heijenaren nog steeds kans op een plek in de nacompetitie. Daar wordt dan gestreden voor een plek in de 3e klasse.

  Een klasse waar Heijen nog nooit heeft geacteerd. Het zou dus een unicum zijn, maar zover is het dus nog niet.

  De mannen van trainer ten Haaf begonnen matig aan de wedstrijd , voordat men het in de gaten had stond Heijen al met 0-2 achter, door 2x knullig balverlies. Net voor de rust kwam Heijen verdiend terug door Boyd Kessels, 1-2, dit was tevens de ruststand.

  Na de rust was er eigenlijk maar 1 ploeg die aanspraak mocht maken op de winst, en dat was de thuisclub. Uit vrijwel twee identieke spelhervattingen werd er gescoord. Het waren namelijk 2 scherp genomen corners van Ramon vd Ven, die respectievelijk door Tijn Wabeke en een eigen speler over de doellijn werden geschoten , waardoor Heijen er toch nog met de overwinning vandoor ging. Een terechte overwinning overigens, want de gasten uit Ottersum kwamen er in de 2e helft niet meer aan te pas.

  Na de wedstrijd werden er een aantal mensen in het zonnetje gezet omdat zij de club, na dit seizoen, gaan verlaten.Beide trainers, Peter ten Haaf, Olaf Saloga, leider Marco Lamers en keeper Jorick Roelofs.

  Door dit resultaat en de uitslagen op de andere velden is het nu ineens zo dat Heijen nog 1 overwinning nodig heeft om zich te plaatsen voor de nacompetitie.

  En dit gaat gebeuren a.s. maandag(2e Pinksterdag) om 14:30 in Beugen tegen Vios,38.

  Komt allen om de Heijenaren nog één keer aan te moedigen, in deze competitie en wellicht komt er dan nog een toetje achteraan.