• Heijen zit de laatste wedstrijden weer aan de goede kant van de score. Na de overwinning tegen Montagnards, afgelopen donderdag, werden nu de gasten uit Milsbeek op een nederlaag getrakteerd. Heijen begon weer energiek aan de wedstrijd en zonder echt 100% kansen te creëren had het wel een overwicht. De gasten daarentegen konden maar weinig potten breken.

Heijen begon met aanvoerder Wabeke op de bank, net terug van een vakantie, zag Wabeke dat zijn teamgenoten het beste van het spel hadden. Dit resulteerde in enkele gevaarlijke uitbraken. Met name aan de rechterkant, via de razendsnelle Jip Trum, konden de Heijenaren steeds gevaarlijk uitbreken.

Nadat Guus Hawinkels al een kleine kans had gehad, was het halverwege de 1e helft wel raak, uit een voorzet van Trum was het Hawinkels die perfect raak schoot, 1-0. Dit was tevens de ruststand. Na de rust bleef het spelbeeld hetzelfde, Milsbeek was niet bij machte om de Heijenaren terug te drukken. Hierdoor bleef Heijen vrij eenvoudig overeind en kreeg het zelf nog wel kansen om de voorsprong uit te breiden.

Uit één van die kansen was het Bas Janssen die de Heijenaren in veilige haven schoot, 2-0. Daarna was de wedstrijd gespeeld en kon er op het zonnige sportpark De Heikamp een klein feestje gevierd worden. Aankomende zondag spelen de Heijenaren een uitwedstrijd in en tegen Oeffelt. Aanvang 14:30.