• Hans Boekholt koninklijk onderscheiden voor zijn jarenlange inzet voor de Heijse gemeenschap

  20 jun 2022
 • Zondagochtend stond er naast het 90-jarig bestaan van V.V. Heijen nog iets speciaals op het programma. Namelijk de koninklijke onderscheiding voor “duizendpoot” Hans Boekholt.

  Hans Boekholt is een naam binnen de Heijse gemeenschap die iedereen kent. Zeg je Hans dan zeg je ook meteen vrijwilliger van diverse verenigingen. V.V. Heijen , CV De Wortelpin, Heijs Neijs, Stuurgroep 750 jaar Heijen.

   
 • Al jaren lang zet Hans zich in voor deze verenigingen en dat al langer dan 35 jaar. Bestuursfuncties, commissies, stuurgroepen. Je kunt het zo gek genoeg niet bedenken, maar Hans was het allemaal. En dat allemaal op vrijwillige basis. Ongekend in deze huidige tijd waar het vinden van vrijwilligers steeds lastiger wordt.

  Daarom was het de burgemeester Hans Teunissen die deze zondag was afgereisd naar Heijen om Hans eens in het zonnetje te zetten met daarbij dus de Koninklijke onderscheiding.

  In de kantine van de tennisvereniging werd Hans verrast. Vrienden, Familie en andere bekenden zaten in de kantine toen Hans met zijn vrouw Suzan werden verrast. Suzan zat natuurlijk in het complot maar heeft het voor Hans tot het laatste moment verborgen weten te houden. Daarna is het hele gevolg richting sportpark De Heikamp gelopen waar de fanfare klaar stond om Hans met een muzikale serenade te verassen.

  Namens de voetbalvereniging V.V. Heijen willen we Hans nogmaals feliciteren met deze, zeer terechte, onderscheiding. We hopen dan ook nog lang van je expertise en inzet gebruik te kunnen maken.

   

  Sportieve groet,

  Het bestuur