• Beste (jeugd)Leden van vv Heijen. We zijn al een tijdje in gesprek met Vitesse’08 om in de nabije toekomst samen te gaan werken, in eerste instantie alleen de jeugdelftallen. Hoewel we dit seizoen in de meeste categorieën een team  hebben kunnen samenstellen wordt het steeds lastiger om alle jeugdelftallen, van alle leeftijdscategorieën, te laten deelnemen aan de competities.

Daarom zijn er gesprekken op gang gebracht om met mekaar te brainstormen hoe beide verenigingen staan in een eventuele samenwerking. Als bestuur staan we er positief tegenover om de  samenwerking met elkaar op te zoeken. Maar natuurlijk willen we ook eerst de mening van de ouders, en met name de jeugdleden polsen hoe de Heijense leden hier tegenover staat.

Door hier achter te komen hebben Vitesse’08 en vv Heijen een enquête opgesteld. Deze enquête ontvang je dit weekend in de app, je hebt tot 30 oktober om deze in te vullen. Dus vul de enquête in en laat je mening horen, mochten er vragen zijn, dan mag je deze stellen bij :

Oscar Klein          oscar.ingrid46@gmail.com

Frank Stoffele.    frankstoffele@gmail.com

Ook wanneer je niets hebt ontvangen, maar de enquête toch wilt invullen.

Succes met invullen