• Op deze koude zaterdagochtend op Residence Heijendael werden de eerste (letterlijke) stappen gezet om de samenwerking tussen VV. Heijen en onze vrienden uit Oekraïne te bekrachtigen.

    Het was nog kleinschalig, maar samen met de jongens van -15 werd er toch een leuke partijvorm gespeeld. VV. Heijen dat eerder deze week al 2 doeltjes had geplaatst op het terrein van Heijendael , had verder nog een versnapering en wat frisdrank aangeboden  om in de “rust” even op adem te komen.

    Het is goed om te zien dat we als vereniging klaar staan om deze kwetsbare groep op te vangen en een plek te bieden waar de kinderen genoeg kunnen bewegen en  sporten met hun leeftijdsgenoten. Ook nu mogen we weer trots zijn op onze  vrijwilligers die het voortouw nemen om tot deze mooie initiatieven te komen, dus Oscar Klein en Henri Burgman en de jongens van -15 bedankt voor deze eerste stap.

    Hopelijk gaat het de komende weken groeien tot iets moois samen met bijv.  Gennep doet mee kunnen we er zeker iets moois van maken.