• Op 20 Februari van 17:45 tot 20:30 komt de jeugd van voetbalclub VV Heijen in actie voor basisscholen op de Filipijnen. Samen gaan we lopen om gymastiek mogelijk te maken op 3 bassischolen in El Nido op het eiland Palawan. Met carnaval gaan wij verkleed een sponsorloop lopen. Zo lopen wij samen een mooi startkapitaal bij elkaar. De actie is voor voor de studenten van sport en bewegen die in Juni het vliegtuig in stappen op weg naar dit mooie avontuur!

Zij gaan docenten trainen op de 3 basisscholen zodat een leerlijn lichamelijke opvoeding opgezet kan worden. Een groot deel van de opbrengst zal gebruikt worden voor nieuw sportmateriaal. Ook gaan we er een basketbalveld neerzetten.
    De vraag aan u, als ouders, familieleden en/of vrienden om ons project te sponseren. Zou u een kleine bijdrage willen doneren om 12 studenten financieel te ondersteunen op hun reis naar El Nido? Dat zou super zijn!

We gaan er een leuke avond van maken!
    Groetjes Jesse Keuninx
    Bij deze alvast enorm bedankt voor u bijdrage!
    Na de sponsorloop word er voor de kinderen een toernooitje georganiseerd met afsluitend carnavalsmuziek in de kantine