• Broeken groenploeg gesponsord door Heijense agrariërs en Van Keijsteren

    18 dec 2019
  • De Heijense agrariërs hebben de groenploeg in het nieuw gestoken. Hendriks pluimvee bedrijf, Coenen bloembollen, Jacobs melkveebedrijf, Ronnes melkveebedrijf en Melis geitenhouderij hebben een duit in het zakje gedaan om de groenploeg van professionele werkbroeken met VV Heijen logo te voorzien. Voor Piet is er ook een werkjas gesponsord.

    Van Keijsteren Workwear uit Beugen heeft een mooie korting gegeven op de professionele bedrijfskleding. Wil je echt goede buitenkleding kopen. Ga dan eens naar Beugen om de kwaliteitskleding te ervaren.

    Met de professionele en waterdichte kleding in VV Heijen stijl is het nog een stukje prettiger werken voor de heren van de groenploeg. Mooi ook dat na alle voetballers, ook de groenploeg een eigen tenue heeft. Dat past natuurlijk helemaal bij een voetbalvereniging en is dik verdiend voor de mannen die zoveel uren steken in mooi houden en verbeteren van het sportpark!

    We willen graag alle Agrariërs en Van Keijsteren bedanken voor de sponsoring. Speciale dank ook aan Albert Melis, hoofd accommodatie van VV Heijen, die dit allemaal geregeld heeft.