• Avondje Nederland- Griekenland met Voetbal Extra

  9 sep 2023
 • Donderdag 07-September was het dan zover: Nederland – Griekenland in Eindhoven.

  Op uitnodiging van Hans Schiks mocht ik mee met de teams van Voetbal Extra. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de steun van Stichting  Zwaluwen Jeugd Actie ((ZJA).

  Niet alleen ik, maar ook leiders, begeleiders, Sponsoren van ESP, trainers, personen die de wedstrijden fluiten en overige leden die of in het verleden iets betekend hebben, of nog steeds doen.

  Eerst een kopje koffie met gebak in de kantine van V.V. Heijen en toen om 18:00 de bus in richting Eindhoven naar het PSV stadion. De eerste helft was het al 3-0 voor Nederland, dus er was geen vuiltje aan de lucht. Jammerlijk kwamen er geen doelpunten meer bij in de 2e helft, maar 3 punten zaten in de “pocket”.

  Toen nog even op de bus wachten en weer richting Heijen. Rond 01:00 was iedereen weer veilig op zijn plek. We konden met z’n allen terugkijken op een prachtige avond.

  Ik wil Stichting Zwaluwen Jeugd Actie(ZJA) nogmaals danken en verder iedereen bedanken die deze avond mogelijk heeft gemaakt. Verder wens ik de 3 teams van Voetbal Extra(2 senioren en 1 jeugd Team, weer een prachtig seizoen toe. Wij als voetbalclub V.V. Heijen zijn trots dat we jullie in ons midden hebben. 

  Frank Stoffele.