• Afgelopen vrijdag is Albert Melis uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar bij VV Heijen. Albert is al sinds vele jaren de drijvende kracht achter heel veel projecten binnen de vereniging. Als bestuurslid accomodatie is Albert betrokken bij het reilen en zijlen van de voetbalvereniging.

Tijdens de vrijwilligersavond afgelopen vrijdag viel de eer te beurt aan Albert om een jaar lang de vrijwilliger van het jaar te mogen zijn. Hij ontving de oorkonde, een bosje bloemen en welgemeende felicitaties van de aanwezigen.

Projecten die Albert samen met andere binnen de vereniging heeft helpen opzetten is de sproei installatie, nieuwe LED verlichting, nieuwe grasmachine, renovatie van de kleedlokalen en zonnepanelen.

Mede dankzij de inzet van Albert ziet het sportpark er zo mooi uit vandaag de dag.