• 3 jubilarissen gehuldigd tijdens nieuwjaarsreceptie

3 jan 2019
  • Tijdens de nieuwjaarsreceptie waren er 3 personen die hun lidmaatschap jubileum vierden. De jubilarissen werden toegesproken door voorzitter Ineke.

Paul Giepmans en Rob Driessen zijn beide 25 jaar lid van VV Heijen. Paul woont inmiddels in Brussel, maar blijft VV Heijen een warm hart toedragen. Zelfbenoemd hoogtepunt is het kampioenschap met de C, aldus Paul.

Rob Driessen kon tijdens de nieuwjaarsreceptie helaas niet aanwezig zijn. Rob heeft oa. een bijdrage aan de vereniging geleverd als scheidsrechter.

Last but not least, Eelco Schoofs die 40 jaar lid is van de vereniging. Verenigingsman puur sang die graag zijn steentje bijdraagt. Liefst vanuit de achtergrond. Eelco is fanatiek coachende leider bij de jeugd. Als voetballer heeft hij in H1 gevoetbald op de back positie. Vandaag de dag is Eelco ook nog dikwijls van de partij als supporter van het eerste elftal.