• Na een spectaculaire wedstrijd stond er een 3-3 eindstand op het scorebord. Een stand waar beide teams zich uiteindelijk tevreden mee konden stellen.

Heijen begon goed aan de wedstrijd de eerste kans was dan ook voor de thuisclub. Een kopbal van Maarten van de Burg eindigde op de lat. Niet veel later waren het echter de mannen uit Grubbenvorst die de score openden. Na niet adequaat verdedigen van Heijen werd het 1-0.  Daarna ging het spel op en neer zonder echte grote kansen voor beide teams. Net voor rust wist Maarten echter de keeper van GFC te passeren met een scherpe vrije trap die er in 1 keer in ging.

Na de thee kwamen de mannen van trainer ten Haaf goed uit de startblokken, terwijl menig supporter zich nog aan het opwarmen was in de kantine had Dirk Schonenberg de 2-1 er al in liggen na een goede actie op links van Maarten van de Burg. Heijen had daarna de wedstrijd goed onder controle en leek er weinig aan de hand. Het leek erop dat de jonge scheidsrechter zijn kaarten was vergeten  want enkele stevige overtredingen werden zonder kaart afgedaan, uiteindelijk kreeg 1 speler voor een onschuldige handsbal toch een kaart.  Grubbenvorst kwam toch op 2-2 bij een vrije trap de muur van Heijen niet goed sloot. Niet veel later kwamen de bezoekers weer op voorsprong en leek Heijen weer met lege handen te staan. De ploeg rechte nog een keer de rug en kwam verdiend op 3-3 na goed werk van Guus Hawinkels schoot Dirk Schonenberg zijn 2e goal binnen. Beide ploegen wilden in de laatste paar minuten toch nog voor de overwinning gaan. Al met al een leuke wedstrijd voor de toeschouwers die terecht in een gelijk spel eindigde.

Volgende week speelt Heijen een uitwedstrijd tegen EWC uit Well.