• Heijen weet ook in de 3e wedstrijd  de 3 punten binnenboord te houden.

De tegenstander uit Arcen had net als Heijen de eerste twee wedstrijden winnend afgesloten waardoor er een mooi affiche op het programma stond .

Heijen begon weer in de vertrouwde formatie, wetende dat René Reijnen weer op de bank zat. De gasten uit Arcen begonnen goed aan de wedstrijd, maar Heijen had de verdediging zeker op orde en er werden weinig kansen weggeven.

Wel noemenswaardig is wel dat trainer ten Haaf al vroeg 2 keer moest wisselen. Aanvoerder Kusters moest al snel het veld ruimen voor Nick Martens en niet veel later moest ook Ramon v.d. Ven met een blessure naar de kant. Hij werd vervangen door Dirk Schonenberg. Positief dit seizoen is zeker dat Heijen in de breedte sterker is geworden en daardoor niet zwakker wordt wanneer er zoals in dit geval snel gewisseld moet worden.

Heijen dacht net voor rust op voorsprong te komen. Spits Maarten v.d. Burg ronde prima af, echter de grensrechter van Arcen zag hierin een buitenspelsituatie, wat natuurlijk niet door iedereen werd gedeeld. De Scheidsrechter volgde het advies op en keurde de treffer af, waardoor de ruststand 0-0 bleef.

Net na de rust kwam Heijen evenals vorige week sterker uit de kleedkamer dan de gasten. Dit resulteerde dan ook in de 52e minuut tot de 1-0 voorsprong. Na een prachtige aanval, dit keer was het niet Maarten v.d. Burg die aan het einde van de aanval stond, maar nu was hij de aangever. Boyd Kessels liet de bal slim lopen waardoor Dirk Schonenberg vrij voor de keeper kwam en prima raak schoot.1-0

Enkele minuten later was het al 2-0 in Heijens voordeel. Wederom was het v.d. Burg die de bal prima breed speelde voor de instormende Boyd Kessels. Kessels die met de week beter gaat spelen, liet de keeper wederom kansloos. 2-0.

Diezelfde Kessels werd niet veel later onreglementair neer gelegd en Heijen kreeg zowaar een strafschop. Dit buitenkansje liet Maarten van der Burg zich niet ontnemen. Zijn schot toucheerde allebei de palen maar de bal belande in het doel waardoor de 3-0 op het scorebord kwam , en de wedstrijd gespeeld was.

Toen even later de diepste spits van Arcen ook nog met z’n 2e gele kaart naar de kant moest werd de laatste spanning uit de wedstrijd gehaald.

Volgende week speelt Heijen een uitwedstrijd. Dan staat er een derby op het programma. Heijen speelt dan in Siebengewald tegen het plaatselijke Stormvogels’28 . Aanvang 14:30.